De Beauty – bar is een nieuw concept in Amsterdam. Het is de plek waar je je aan het einde van de (werk)dag mooi laat maken voor een after-work borrel, een speciaal dinertje of eerste ontmoeting met je schoonouders. Al voor 25 euro kom je tot rust en maakt een professionele visagist / hairstyliste jou mooi voor een onvergetelijke avond. Ook leuk om samen met een vriendin te ervaren!

Wil je een afspraak maken stuur ons een email!

Cut & Go

Een nieuw kapsel is altijd fijn, laat voor 27,50 jaar haar knippen, door ervaren kappers die les geven bij Youngbloods van Kinky Kappers. Hoe kan het zo goedkoop heel simpel, geen poespas, geen wassen, geen fohnen, maar gewoon gaan zitten je haar laten knippen en door naar je volgende afspraak = Cut & Go

13445756_759630520845486_1899908369391106171_n

Simply the best

Het is de look waar je ’s ochtends wakker mee wordt (zo ver als de rest van de wereld moet weten). Heb je een belangrijke vergadering? Een interview? Of misschien een blind date? Met deze look verbeter je je features en geeft het je een onberispelijke, natuurlijke polish. Zoals je er op je best uitziet!

simply the best make up 1

I dare you

Vergelijkbaar met Simply the best, maar met een edgy touch. Make-up is meer dan alleen een polish. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor een trend. Wij helpen je de perfecte kleur te kiezen om voor jou de look van het seizoen te vinden!

i dare you make up 1

Paparazzi ready

Big date? Een rode-loper event? Ex-vriendje’s verjaardag? Deze volledige polish biedt een keuze tussen een aantal klassieke, prachtige en scherpe looks zodat je je de loveliest lady in the room voelt. Niet wat je in gedachten had? Deze look is totaal customizable. Voeg wat wimpers toe om het naar een hoger niveau te tillen!

paparazzi make up 1

Prijzen

Behandeling Wat is het? Prijs
Simply the best Naturel make-up € 30,00
I dare you Naturel + edgy € 40,00
Paparazzi ready Totaal Glamorous € 50,00
Cut & Go Nieuw Kapsel € 27,50
Temp Tattoo Tijdelijke tattoo € 12,50
Touch up Max impact / Min tijd € 20,00
Hair blow Mooi gefohnd € 35,00

 

make up bar